Quantcast

Mario Biondo es va suïcidar i no va ser assassinat, segons la fiscalia italiana de Palerm

El cas de Mario Biondo sembla que està arribant a la seva fi. Gairebé tres anys després de la seva mort, moltes polèmiques han girat entorn al que va succeir aquell tràgic dia, i moltes d'elles han afectat Raquel Sánchez Silva , la que llavors era la seva dona. Després que la família de l'italià voldria reobrir el cas perquè sospitaven que havia estat un assassinat , la fiscalia del país sembla que ha dictat sentència.

" Mario Biondo es va suïcidar" , titulen els diaris d'Itàlia després que hagin accedit als informes del cas del càmera de televisió. Segons el director de l'Institut de Medicina Legal de l'Hospital General de Palerm, Paolo Procaccianti, no hi ha senyals de violència al cos del mort. No obstant això, el cas encara no s'ha tancat.

La família de qui va ser marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva va contractar a un criminòleg que assegurava que "Biondo no es va treure la seva pròpia vida, sinó que algú, després de matar-lo, hauria disposat un pla fred i calculador per desviar les investigacions ", a més d'assegurar que tenia fotografies que confirmarien la seva afirmació.

No obstant això, tot sembla apuntar al que ja van tancar les autoritats espanyoles, que el mal moment pel qual passava el càmera de televisió el va portar al suïcidi . Raquel Sánchez Silva ha refet la seva vida i ara és mare de dos bessons gràcies a la inseminació artificial amb la seva nova parella, Matías Dumont.