Quantcast

Un mosso mata la seva dona davant dels seus fills a Barcelona

Un M osso d'Esquadra ha matat suposadament amb una arma de foc a la seva dona i posteriorment s'ha suïcidat a casa de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) en presència dels fills de la parella, segons han informat a Efe fonts pròximes al cas.

els fets han tingut lloc al domicili de la víctima, situat al número 115 del carrer Joan Maragall de Sant Feliu i on es trobaven dos menors, un d'ells el fill de la víctima, que l'ha presenciat tot.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, cap a les 08.00 hores d'avui han rebut un avís que els alertava que hi havia una discussió al domicili.

Quan els agents han arribat al lloc, han trobat el cadàver d'un home i d'una dona.

la principal hipòtesi dels investigadors és que l'home, que era mosso d'esquadra, hauria matat la dona i posteriorment s'hauria suïcidat.

la Divisió de investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra a la Regió Metropolitana Sud de Barcelona ha obert una investigació per intentar aclarir els fets.

l'Ajuntament de Sant Feliu ha decretat un dia de dol, ha convocat un minut de silenci per aquest migdia i celebrarà un ple extraordinari a la tarda per condemnar aquest crim.

Si es confirma aquest com un cas de violència masclista , ascendirien a 15 les dones assassinades a mans de les seves parelles o exparelles en el que portem d'any, i hi ha tres casos més en investigació -en Fuengirola (Màlaga), Porto do Són (la Corunya) i Lugo-, encara que en aquest últim succés, l'exnòvio de la víctima va ingressar ahir a presó acusat de l'assassinat.

Els crims masclistes han deixat 7 menors orfes en 2016.