Quantcast

MASTERCHEF: Bomba de sang, el lleó menja gamba de Aniuska que va provocar la seva expulsió

La primera gala del MASTERCHEF 4 va tenir com a protagonista un nou 'lleó menja gamba'. L'encarregada de la seva elaboració va ser Aniuska , una atleta valenciana a la qual el jurat no va dubtar a expulsar després de realitzar la seva 'bomba de sang' , al qual van considerar un "desastre absolut" .

Primer, els aspirants havien de crear un plat amb els ingredients que havien deixat en els seus neveres abans de ser seleccionats, cosa que els va causar molts problemes ja que van haver d'acudir al supermercat per comprar altres que els feien falta .

Durant 75 minuts, els concursants es van dedicar a elaborar el plat. Després de la prova, David es va convertir en el guanyador del repte , demostrant tenir un nivell superior al dels altres i convertint-se en un dels favorits per guanyar .

Després es va dur a terme la prova grupal , on es preparaven quatre plats tradicionals catalans per donar de menjar a 80 persones.

Ja en la prova d'eliminació els aspirants havien de preparar un plat amb blat de moro com a ingredient principal. Després de la valoració del jurat, l'expulsió quedava entre Aniuska i Emilia, sent al final la primera l'expulsada per la seva 'bomba de sang' que ha estat considerada com el nou ' lleó menja gamba' .

Aviat les xarxes socials es van omplir de memes i al·lusions gracioses sobre aquest plat:

però com heu pogut desqualificar BOMBA DE SANG? #MasterChef pic.twitter.com/JRrIrScgKQ

Maroto (@Marototuit) 13 abril 2016 < / a>

Pau estima que Aniuska hauria de córrer el mateix que es marca Forrest Gump per cremar ' bomba de sang ' #MasterChef pic. twitter.com/CJR7U9vogM

David Torres Ortún (@DavidTorresOrtn) 13 abril 2016 < / blockquote>