Quantcast

Això és el que succeeix al pressionar aquest punt de la teva peu

La medicina oriental utilitza mètodes completament desconeguts a Europa i Estats Units que tenen un gran nombre de beneficis per a l'ésser humà. Un dels més sorprenents és l'anomenat Tai Chong , utilitzat per metges xinesos per tractar múltiples dolències dels pacients que acudeixen a les seves consultes.

En què consisteix? En prémer amb força un punt del nostre peu que en teoria creiem que no pot alliberar-nos de dolors. Com localitzar-? Cal buscar en el buit que hi ha entre els tendons del dit gros i el segon dit del peu , és a dir, just quan acaba l'os del galindó.

Els seus beneficis, segons la medicina oriental, són variats. En primer lloc, la tècnica Tai Chong ajuda a alleujar l'estrès i l'ansietat i certs dolors com cefalees i fins i tot punxades que apareixen durant el període femení. Per què? Els punts de pressió són a prop dels conductes nerviosos encarregats de regular els nivells de dolor.

Segons els acupuntors, el recomanable és fer massatges aquest punt durant dos o tres segons , repetint l'operació durant un temps màxim de 2-3 minuts. ÉS IMPORTANT QUE HO FACIS EN EL SENTIT DE LES AGULLES DEL RELLOTGE .

Si a més de problemes com els esmentats anteriorment tens nàusees, vòmits o et sents indigest, la tècnica Tai Chong pot ser la teva millor aliada.

Encara que pugui sorprendre, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha assenyalat recentment el benefici d'aquesta tècnica d'acupressió , la qual és positiva també per a persones que pateixen Parkinson.