Quantcast

El passat ocult de les protagonistes de 'Vis a Vis'

-

1
La segona temporada de Vis a Vis ha tornat amb magnificència. L'enduriment de les normes de

La segona temporada de Vis a Vis ha tornat amb magnificència. L'enduriment de les normes de presó, el retorn de les preses fugades i la batalla a l'exterior entre la família de Macarena i la del Egipci mantenen en suspens els seguidors. Gràcies al suposat reportatge que s'està gravant dins de la presó podem conèixer a la vida de les protagonistes de la sèrie, però què se sap de la vida real de les actrius? Berta Vázquez < / strong> El seu paper en Palmeres a la neu i la seva relació amb Mario Casas van fer que la Berta Vázquez saltés a la fama fa ja més d'un any. Però la veritat és que poc se sap d'aquesta jove de 24 anys. Per començar, el seu veritable nom no és Berta Vázquez, sinó Birtukan Tibete , però sembla que no li agrada massa perquè abans que aquest ha tingut altres com Cleo Brian i Mila Russo . De pare etíop i mare ucraïnesa, Berta va néixer al país de la seva mare però sent molt petita es va traslladar a Elx amb una família d'acollida . Abans de convertir-se en actriu, Berta es va traslladar a Madrid on va exercir altres treballs com relacions públiques de discoteques, cambrera i model de fotografia. Palmeres a la neu va ser la seva oportunitat per donar-se a conèixer i trobar l'amor al costat de Mario Casas. Ara dóna vida a Estefania 'Rínxols' a Vis a Vis , una jove rebel que s'enamora de Macarena (Maggie Civantos), la protagonista de la sèrie, i pateix de primera mà l'enduriment de les normes de presó.

Atrás