Quantcast

Disney i Ferran Adrià llancen un llibre sobre vida saludable

El foment de la vida saludable a les famílies, especialment en les que hi ha nens petits, ha estat el principal objectiu de metges i nutricionistes en els últims anys per aconseguir una societat amb una dieta equilibrada i que realitzi activitat física. A aquest cúmul de propòsits també s'ha sumat aquesta setmana la famosa companyia d'animació Disney i el cuiner Ferran Adrià .

Dimarts van presentar en conjunt el programa 'Et conte a la cuina ', un projecte que engloba l'elaboració d'un llibre interactiu, un e-book, un web, videotrucos, espais televisius i una app que es llançarà en els propers mesos. De moment demà, 15 d'abril, surt a la venda el llibre que animarà els nens i adults a realitzar una vida plena de moments saludables.

L'objectiu d'aquest pla és que les famílies aprenguin a cuinar de la mà dels personatges i les històries de Disney , fomentant d'aquesta manera una dieta equilibrada i les activitats esportives tan importants per mantenir la línia. En el llibre, els nens podran veure les més de 60 receptes que el prestigiós xef Ferran Adrià ha creat amb l'ajuda dels personatges Disney i que es podran fer a 4 mans, o 6 o 8, aconseguint d'aquesta manera que pares i fills treballin junts a la cuina, facilitant la conciliació familiar.

"Aquest és el projecte més increïble de la meva vida, tant per la importància que té per a mi l'alimentació saludable com per tot el que he gaudit de cada moment. Estic impacient per compartir amb tothom. a més, ens ha permès portar la nostra iniciativa 'Sapiens' un esglaó més amunt lo a l'abast de tothom ", va explicar Ferran que va agrair a l'Hospital de la Paz l'assessorament nutricional que ha prestat per a l'elaboració del llibre.

a més del llibre els nens podran conèixer les receptes a través de l'e-book, que sortirà properament, el web tecuentoenlacocina. és, on trobaran un planificador setmanal de menús, així com a través de la segona temporada de 'Un, Dos, ¡Xef!' que s'emetrà pròximament a Disney Channel. En aquest programa, Adrià ajudarà els petits xefs a aconseguir els seus reptes a partir de les receptes del seu llibre.

Així mateix, en les pròximes setmanes també es posarà en marxa al canal infantil 'Ull al plat ', una sèrie de 12 micro-espais que revelaran part dels secrets nutricionals i curiositats del llibre dels personatges de Disney i el cuiner.