Quantcast

Andorra la Vella i Bariloche s'agermanaran aquest 2016

Els representants de l’ajuntament d’aquesta localitat argentina, amb Martin Bacer al capdavant, han lliurat la carta en nom de l’intendent, Gustavo Enrique Gennuso. En la missiva, s'explica que la municipalitat de Bariloche vol concretar el proce's d’intercanvi i cooperacio' amb Andorra la Vella en diferents a'mbits, com el cultural, l’educatiu i l’empresarial. 

Segons ha explicat el Comú d'Andorra la Vella, l’oferiment ha estat molt ben rebut per la corporacio'. La co'nsol major, Conxita Marsol, s’ha comprome's a impulsar l’agermanament amb la intencio' que sigui una realitat aquest 2016, any en que' Andorra la Vella e's Capital iberoamericana de la Cultura.  

Bariloche e's la ciutat argentina me's poblada dels Andes Patago'nics, considerada la segona destinacio' d’esqui' a nivell mundial i visitada per gairebe' un milio' de turistes cada any. Les relacions i l’intercanvi de treballadors amb les estacions d’esqui' d’Andorra e's habitual, tenint en compte el decalatge en la temporada d’hivern entre els dos hemisferis.