Quantcast

Puja a l'escenari a fer-se un selfie en ple concert i la fan fora a puntades de peu

El passat cap de setmana, un concert del grup The Story So Far a Toronto (Canadà) va revolucionar les xarxes socials. No, no va ser el playback ni una caiguda inoportuna d'un dels seus integrants. El protagonisme se'l va endur a una jove present entre el públic que, ni curta ni mandrosa, va decidir pujar a l'escenari a immortalitzar el moment amb un selfie.

El vocalista del grup, Parker Cannon, es va adonar de la situació i va decidir acabar amb el paperot. Com? tirant a puntades de peu de l'escenari. Sí, no és una forma de parlar i de donar-li potència a l'assumpte. Les imatges ho diuen absolutament tot.

Aquesta decisió del cantant ha provocat una divisió en les xarxes socials. Mentre que uns asseguren que és una vergonya que hi hagi reaccionat així, altres repliquen que la jove se l'ha buscat a pujar a l'escenari quan no havies. El cop, tot s'ha de dir, és bastant fort.

La jove, per fortuna, es troba bé i no ha patit danys greus.