Quantcast

Un actor de 'Harry Potter', arruïnat per malgastar la seva fortuna en dones i alcohol

'Harry Potter' pot presumir de ser la saga més taquillera de la història de cinema. A més d'haver proporcionat minuts d'emoció a tots els seus seguidors, els seus actors han pogut rendibilitzar el seu pas per la pel·lícula per assegurar-se altres papers que els permetin seguir vivint del món de la interpretació.

No obstant això, no tots han tingut la mateixa sort. El britànic Devon Murray , actor que va interpretar a Seamus Finnigan un dels companys de Harry Potter en el seu primer any a Gryffindor, està completament arruïnat. segons ha confessat la seva mare al diari 'Daily Mail', el jove, de 27 anys, s'ha gastat un milió d'euros en tot just uns anys.

"Ell era un adolescent i va beure més del compte, va conèixer noies, va comprar cotxes. Jo només tinc un fill i no anava a permetre que acabés així ", ha apuntat la dona al diari britànic. Pel que sembla, els problemes econòmics de Murray són tan greus que fins i tot ha tingut els seus més i els seus menys amb la justícia.

En veure que la seva mare confessava la realitat que vivia en el dia a dia, el jove s'ha pres amb humor aquestes declaracions i ha publicat un tuit en què imita, mofant-, a la seva mare. "Beure, cotxes, noies".

No és el primer actor que triomfa al món del cinema i acaba arruïnat … Ja n'hi ha uns quants!