Quantcast

La Cerdanya, 13 d'abril 2016: L'AUCER OFEREIX UN CURS ADREÇAT ALS DISCAPACITATS

L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCER) ha arribat a un acord amb la fundació Adis d’ajuda a les persones amb alguna discapacitat per tal d’integrar aquest col·lectiu a les activitats que organitza. Concretament, durant la setmana de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà l’entitat oferirà un curs sobre sexualitat adreçat a les persones amb necessitats especials i a les seves famílies.

La graella d’aquesta 18a edició de la Universitat d’Estiu consta de 17 cursos, alguns ja consolidats, com ara els de creixement personal, i d’altres que s’ofereixen per primera vegada, com el curs nocturn de gintònics i còctels que es farà de 2/4 de 9 del vespre a 2/4 d'una de la matinada. L’associació torna a apostar per la universitat júnior, adreçada als joves i adolescents, i en aquesta ocasió ha programat un taller de fotografia digital amb dispositius mòbils i un altre per aprendre a fer presentacions en públic. Aquests cursos s’han escollit després de veure quins són els interessos dels joves.

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol i la conferència inaugural anirà a càrrec de l’exmembre de la Trinca i productor audiovisual Josep Maria Mainat. Les inscripcions per assistir a qualsevol dels cursos s'obriran el dia 5 de maig.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT AUCER