Quantcast

La Cerdanya, 13 d'abril 2016: JA ES POT CONSULTAR EN LÍNIA EL FONS DEULOFEU

L’Arxiu Comarcal de Cerdanya ha finalitzat el tractament arxivístic del fons de la família Deulofeu i ja es pot consultar en línia. El passat 20 de gener, l’arxiu va rebre aquest fons patrimonial, una important documentació que va des del segle XIV fins al segle XX i que va recollir i classificar Antoni Deulofeu i Fatjó a principis del segle XX. Fins fa poc, aquest fons estava en mans del seu nét.

El fons inclou un gran volum de documents d’aquesta família de Puigcerdà, relacionats amb els naixements, matrimonis o defuncions i amb la gestió del patrimoni d’aquella època. També hi ha correspondència, actes notarials i causes judicials.

A partir d’ara, tota aquesta documentació es podrà consultar a través del cercador d’arxius i documents a la web d’arxius en línia de la Generalitat.