Quantcast

Es divorcia de la seva dona i converteix el tatuatge de la seva ex en un dimoni

Laura Escanes ha estat l'última famosa que ha decidit fer-se un tatuatge de la seva parella. En concret, la model s'ha fet la signatura del publicista, cosa per la qual ha rebut crítiques a les xarxes socials.

Aquesta demostració d'amor té els seus riscos, tal com li ha passat, per exemple, a Melanie Griffith. Hi ha tècniques i tècniques per esborrar tatuatges però al final aquesta empremta perdura per sempre.

Un veí de Califòrnia (Estats Units) va decidir tatuar fa uns anys el retrat de la seva dona al braç . No obstant això, fa uns dies va rebre una notícia que li canviava la vida: li havia demanat el divorci.

L'home va tirar d'enginy i de rancor i en comptes de sotmetre al làser per a esborrar aquest tatuatge, va decidir convertir-lo en un dibuix.

Tal com publica 'Daily Mail', l'home va acudir a un local proper, recreant el dibuix en un dimoni amb dents afilades i banyes .

A les xarxes socials, la imatge ha estat tot un èxit i més de 4,5 milions de persones l'han vist en Imgur. Una autèntica passada!