Quantcast

Angela Molina y Emílio Gutiérrez Caba se visten de Cleopatra y de César

El Teatre Romea de Barcelona estrena "César i Cleopatra", una creació dirigida per Magüi Mira i que recupera les reflexions i la memòria d'aquests dos personatges històrics al llarg dels segles.

Diàlegs, balls, drama i humor en les interpretacions d'aquests dos grans de l'escena , Angela Molina, que debuta amb aquest espectacle en un teatre a la capital catalana, i Emilio Gutiérrez Caba, amb una dilatada experiència en l'escena catalana.

"Cèsar i Cleopatra" es va estrenar fa 1 anyen la 61a edició del Festival Internacional de Mèrida.

Ara, l'escenari del Romea uneix la gran Cleopatra amb el seu estimat Julio César. No s'han vist en dos mil·lennis però el pas del temps no ha tocat la intel·ligència, la capacitat de seducció, les dots amoroses i la lucidesa verbal de tots dos.

Junts recordaran el que van viure i el que han vist passar des del dia en què van anar.

l'obra obre interrogants com per e EXEMPLE què és poder o si pot arribar a determinar la vida d'aquell que l'ostenta. També si hi ha una relació directa ta entre poder i corrupció … i quin és el paper que juga la seducció en tot aquest procés.

Aquests són alguns dels interrogant s als que pretén donar resposta Cèsar i Cleopatra.

la directora del muntatge, Magüi Mira, ha expressat que el text ens apropa al que s'ha conegut com l'eròtica del poder o el poder de la eròtica. Dos dels ma majors fites del poder i de la seducció es retroben en 2016. Dos amants, dos còmplices, dues form es de jercer el poder, com a home i com a dona, s'enfronten o es sumen.

la química entre Angela Molina i Emílio Gutiérrez Caba es percep en l'escena del Romea com una remembrança dels vincles que van unir a aquests dos amants, Cleopatra i Cé sar, a la nit dels temps.