Quantcast

En llibertat amb càrrecs l'alcalde de Granada després de declarar en l'operació anticorrupció

José Torres Hurtado, alcalde de Granada del Partit Popular detingut aquest dimecres per un presumpte càrrec de corrupció, ha quedat en llibertat amb càrrecs hores després de declarar davant la Prefectura superior de Policia d'Andalusia Oriental.

a primera hora del matí, la Unitat de Delinqüència Econòmica (UDEF) arribava a l'Ajuntament de Granada per detenir Hurtado com sospitós d'haver participat en el 'cas Serrallo ', un cas de requalificació urbanística en el qual, presumptament, una empresa privada tenia els permisos per aixecar una discoteca en terrenys municipals.

a més del propi Hurtado , la regidora d'Urbanisme, Isabel Nieto, i altres 14 persones més han estat detingudes al llarg del matí, entre ells, empresaris i constructors.

L'habitatge de l'alcalde de la ciutat també ha estat registrada, igual que la seu d'Urbanisme, el centre comercial del que es sospitava i el domicili fiscal del constructor del Serrallo, el senyor García Raval.

Davant d'aquest escàndol, Ciutadans , que va permetre que Hurtado seguís com a alcalde de Granada el passat mes de maig, ha requisat el seu suport i ha anunciat que podria plantejar-se una moció de censura per evitar que el polític continuï al capdavant de l'ajuntament.