Quantcast

MYHYV estrenarà un tron ??gai

Emma García porta molt de temps demanant un tron ??gai i sembla que aquest moment està en arribar. La versió italiana del reality de cites i creador del format 'Dones i Homes i Viceversa' ( 'Uomini e Donne') s'ha llançat a la piscina i estrenarà al setembre un tron ??gai.

Aquesta iniciativa duta a terme per la televisió italiana deixa en dubte si Telecinco seguirà pel mateix camí. Fa uns anys es va introduir el primer gran canvi del programa, que consistia en un tron ??de gent gran, una modalitat que va tenir un gran èxit a Itàlia, però no a Espanya. Més endavant, es va fer un mix entre trons, barrejant el de noies i nois.

Ara, aquesta nova modalitat donarà satisfacció a tots aquells que porten anys demanant que s'instauri un tron ??homosexual, per la qual cosa pot ser que tard o d'hora Telecinco decideixi seguir pel mateix camí i donar un tomb al programa de cites.

La presentadora del programa italià, Maria de Filippi , ha assegurat que aquesta nova modalitat "no Buca l'escàndol, sinó la normalitat de l'amor".