Quantcast

'GHVIP 4': La Guàrdia Civil intervé a la guerra entre Lauristas i Lozanistas

La final de 'GH VIP 4' cada vegada està més a prop, i la batalla entre els seguidors de Laura Matamoros i Carlos Lozano a les xarxes socials està que crema . Tant, que la mateixa Guàrdia Civil ha hagut d'intervenir entre ells.

A més, de les estratagemes per guanyar vots per al seu finalista preferit, i de les mobilitzacions per donar-los suport, els seguidors de 'GH VIP' han entrat en una tremenda batalla dialèctica en les rede socials.

Per aquest motiu, el compte oficial de la Guàrdia Civil a Twitter ha decidit posar pau entre els seguidors de la filla de Kiko Matamoros i els fans del presentador. "Pique entre Lauristas i Lozanistas però millor no insultis, no? 'No perdis els papers per programes de la tele'" , diu el tuit.

Pique entre # Lauristas i #Lozanistas però millor no insultis , ¿no?
no perdis els papers
per programes de la tele pic.twitter.com/UYGU4zNcEa

& mdash; Guàrdia Civil (@guardiacivil) 10 abril 2016

Aquest dijous 14 d'abril Telecinco emetrà la final de la quarta edició de 'GH VIP ', i per fi coneixerem qui es portarà el maletí amb els 100.000 euros de premi, i rellevarà Belén Esteban com a guanyador del concurs.