Quantcast

Què va ser dels nens de 'Slumdog Millionaire'

'Slumdog Millionaire' es va convertir en una de les pel·lícules més recordades de l'any 2009, guanyant res menys que 8 premis Oscar, entre ells el de millor pel·lícula. A més, la història de Rubina Ali i Azharuddin Ismail , els dos nens protagonistes del film es va fer molt famosa.

Després del gran èxit de la pel·lícula, en la qual es mostraven moltes de les penúries que es viuen a l'Índia , els nens van tornar al seu país natal, on vivien amb els seus famílies en barraques construïdes de manera il·legal.

Per aquest motiu, el director Danny Boyle va ser durament criticat per no fer pràcticament res per ajudar els dos petits protagonistes, tot i el gran èxit de la pel·lícula. No obstant això, ell es 'va rentar les mans' culpant als mitjans de haver generat massa expectatives en aquest sentit.

Però la història va canviar després que es difongueren imatges de Rubina Ali i Azharuddin Ismail entre runes, després que les autoritats derroquessin les seves barraques per ser il·legals. Llavors, els responsables de la pel·lícula es van comprometre a comprar-los una nova llar , i a més van crear un fons per poder pagar la seva educació i cobrir les seves necessitats bàsiques.

Ara, ell té 18 anys i està vivint a la casa que li van comprar, igual que ella, que té 17. A més, tenen els seus estudis assegurats gràcies als diners que reben de la pel·lícula.