Quantcast

Champions League: Cristiano marca el pas del Madrid a semifinals amb un hat trick al Wolfsburg '

Els gols de Cristiano Ronaldo van arribar als 15 i 17 minuts del primer temps, en una d'aquesta onades de bogeria dels blancs que va permetre somiar al Bernabéu amb una golejada que justifiqués l'enorme diferència objectiva entre les dues plantilles que s'enfrontaven en l gespa. La remuntada no només era possible, sinó que una pluja de gols podia redimir l'equip i enfortir-davant els importants reptes que s'acosten quan la Lliga sembla ressuscitada pels errors del Barcelona. No era una quimera.

El Wolfsburg va tenir un inici correcte, molt defensiu i atent a la marca, però pestanyejar dues vegades i ho va pagar car . Cristiano Ronaldo s'alça com el màxim realitzador de la Champions League amb un treball grandiós i una demostració de potència golejadora descomunal. El portuguès va llegir perfectament els nefastos moviments de la saga alemanya, amb Naldo i Dante al capdavant.

Al Madrid li va arribar amb mostrar-li les dents a l'equip alemany ja que en poc més de 15 minuts ja havia anivellat la sèrie. Al 16 ', Dani Carvajal va enviar una centrada a l'àrea, la pilota va passar per tota la saga alemanya, ningú la va buidar i va aparèixer Cristiano Ronaldo per empènyer l'esfèrica amb un toc suau i sense marca.

Sense haver assimilat el gol, els teutons van rebre molt ràpid la segona bufetada; un minut després, CR7 va cridar el 2-0 amb un cop de cap precís després d'un tir de cantonada.

Tan aviat com va poder el Reial aconseguir el botí que necessitava a costa d'un rival que des del començament va exhibir fragilitat en defensa, zona en la qual se suposava havia de basar els seus arguments per sortir sense ferides del Santiago Bernabéu. Els alemanys van haver de sortir al capdavant a buscar la gesta, mentre que els de casa van insistir a ficar el tercer gol que segellés l'eliminatòria. En aquest compàs d'espera, els alemanys van tenir les seves opcions, dos acostaments perillosos a l'àrea de Keylor Navas que va provocar que algun en el Bernebéu ecchara a faltar un desfibril·lador al seu costat. I és que el migdiada blanc hast la represa va fer pensar en el pitjor i semblava donar opcions als rivals.

Sergio Ramos va estar molt a prop de signar el tercer amb un testazo que va acabar en la línia , això va ocórrer en el 65 '. Aquesta va ser l'avís més seriós dels merengues abans que la seva principal estrella acaparés una altra vegada els reflectors .

Al 76 ', el lusità va cobrar un tir lliure , la pilota va traspassar la barrera i va vèncer el meta Benaglio. Aquest gol va arrodonir la nit d'un Cristiano que va mostrar una de les seves millors versions al camp, just quan el seu club necessitava de tot el seu potencial.

En les cinc ocasions en què els madridistes van arribar al seu estadi en desavantatge, en un duel directe en aquesta competició, van acabar mossegant la pols. Però ahir la llegenda encara que no fos davant un rival de primer nivell europeu, va ser possible.