Quantcast

Estudis universitaris que no són tonteries, encara que ho semblin

-

1
Gimnàstica, treballs manuals, o religió a l'escola. I després, en els estudis superiors, assig

Gimnàstica, treballs manuals, o religió a l'escola. I després, en els estudis superiors, assignatures que servien per completar crèdits sense massa esforç o, directament, els professors eren unes veritables 'mares' encara que l'assignatura no fos especialment fàcil. Aquestes eren l'assignatura-maria. Molts dels estudis que presentem aquí poden semblar farina d'aquest paner, però realment amaguen coses d'allò més sofisticat i útil. Una de les tàctiques més utilitzades per aprendre els coneixements més variats és emprar exemples propers. Figures i personalitats les vides són conegudes i recognoscibles. Carreres o assignatures universitàries sobre Els Simpson, Lady Gaga o David Beckham exploren coneixements útils sobre negocis, filosofia o sociologia. A més, com la demanda i la satisfacció de necessitats en la nostra societat sempre és un negoci, fermentar cervesa o cultivar cànnabis -de control legalment poden obrir un futur de possibilitats . Et mostrarem carreres o estudis universitaris que semblen ximpleries i no ho són Cultiu de cànnabis Ja hi ha alguns estats en els quals el cultiu i utilització del cànnabis per a ús terapèutic és absolutament legal, com Uruguai o Holanda, a través dels coneguts 'cofee shop' d'Amsterdam. Als EUA, l'estat de Califòrnia va ser el primer a aprovar l'ús medicinal d'aquesta planta. Doncs bé, la Universitat de Oaksterdam , a Califòrnia (EUA), ofereix estudis superiors sobre el cultiu de cànnabis en el que no només es veuen matèries relatives a les millors tècniques agrícoles per al cultiu del cànnabis, sinó també història, legalitat i política. Aquesta universitat, única al món, té obertes les seves portes des del 2007. La marihuana està prohibida per la llei federal a Califòrnia, però el seu ús mèdic està vigent des de 1996. aquesta norma va possibilitar un circuit de gairebé cinc-cents dispensaris autoritzats, el que assegura una sortida laboral i un negoci de possibilitats per als emprenedors que surtin graduats de Oaksterdam. De totes maneres, cal dir que dir que la fustigació de la DEA, la unitat policial antidroga del Govern federal dels EUA, i alguns registres al centre universitari estan desmoralitzant el fundador del centre, el multimilionari i activista, Richard Lee . Així que el futur del centre està en l'aire.

Atrás