Quantcast

Un total de 10 estands participaran en la 1a edició de la Fira de la Salut d'illa Carlemany

Quant a l'objectiu de la 1a edició de la Fira de la Salut, Vivancos ha recalcat que la intenció és consolidar aquest esdeveniment per tal que cada any, coincidint amb la celebració del Dia mundial de la salut, es pugui comptar amb un esdeveniment dins l'illa Carlemany centrat en l'àmbit de la salut. En relació a la presència d'estands externs al centre comercial, Vivancos ha explicat que «la prioritat és complementar tot allò que no es té a illa Carlemany amb aquells operadors externs que vulguin aportar el servei en concret».

Pel que fa a l'afluència de clients prevista per aquestes dates, tot i recalcar que «la temporada potent acaba de finalitzar», Vivancos ha detallat que «es preveu una entrada d'entre 20.000 i 25.000 clients, majoritàriament nacionals, durant el dissabte i entre 18.000 i 20.000 durant el divendres i diumenge».

D'altra banda, aprofitant la presentació d'aquest esdeveniment de caràcter saludable, Vivancos ha confirmat que en les pròximes setmanes, gràcies a la col·laboració de la Farmàcia Galenco, s'implementarà una targeta gràcies a la qual tots els clients d'illa Carlemany que ho desitgin podran obtenir, gratuïtament, un control de pes i tensió.

Per la seva banda, l''event manager' de l'empresa ST!, Ana Cerezo, ha detallat les diferents propostes que s'oferiran en el marc de la 1a edició de la Fira de la Salut. D'aquesta manera, durant els tres dies que s'allargarà la fira, tots els assistents podran gaudir de serveis tan diversos com ara un diagnòstic capil·lar, provar un aparell simulador que permet superar fòbies, descobrir un ampli ventall de productes d'alimentació saludables o les últimes tendències i novetats en moda d'ulleres graduades i de sol, entre altres. A més, a banda de totes aquestes propostes, la fira també es dinamitzarà durant els tres dies amb diferents exhibicions de 'body balance', així com demostracions de serveis i productes oberts a la participació del públic assistent.