Quantcast

Rep un e-mail del seu pare mort fa dos anys: "T'escric des de la tomba"

" Hola fill, et parlo des de la tomba wooooo . Sempre he dit que tornaria i et visitaria" . Amb aquestes paraules tan desconcertants, un jove obria fa uns dies un correu electrònic amb un remitent que li era familiar però que entenia que era impossible que estigués actiu. Sí, el seu pare, mort fa dos anys, acabava d'enviar-li un correu electrònic.

L'estranya notícia, de la qual s'ha fet el 'Daily Mail', s'ha tret de Reddit, una xarxa social en la qual s'afirma que no es tracta d'alguna cosa paranormal ni tampoc d'una broma. Molts usuaris apunten que el correu electrònic podria haver-se enviat gràcies al web FutureMe , la qual permet programa correus electrònics enviats després de la mort d'una persona.

Aquest misteriós e- mail no acaba aquí sinó que deixava alguns detalls més que van fer al jove denunciar a les xarxes socials la situació. "Quan llegeixis aquest missatge estaré mort, espero que a hores d'ara et vagi bé sense mi i puguis ajudar a la mare a portar- (…) Estic orgullós de tu, t'estimo" < / em>, apuntava la carta.

No, aquest jove no ha estat l'únic que ha picat amb aquesta pàgina, ja que altres 4,4 milions de cartes s'han enviat utilitzant aquesta web. De bojos!