Quantcast

Ylenia i Diego Matamoros, ¿parella sorpresa?

Ylenia s'ha convertit en aquesta edició de 'Gran Hermano VIP' en una de les col·laboradores més polèmiques al plató. Per què? La seva defensa a Carlos Lozano i els seus primers passos íntims amb el petit Nicolás han provocat que gran part de l'audiència s'hagin posat d'ungles contra la cantant de 'Pega't'.

A 'GH VIP', Ylenia podria haver trobat alguna cosa més que amistats. A les xarxes socials s'assegura que el seu acostament a Diego Matamoros és un fet i que podrien haver iniciat una relació sentimental.

Segons publica 'Chance', Diego i Ylenia van coincidir en la inauguració de la Cinquena dels Rosers, on asseguren que tots dos es van besar i que van repetir aquesta escena en una coneguda discoteca de Madrid dia més tard.

Allà han coincidit amb Raquel Bollo i Luis Rollán , que de moment no han dit res a 'Sálvame' sobre la fotografia que tots dos pujaven a les xarxes socials.

Més enllà d'aquesta història d'amor, Ylenia ha sorprès mostrant-se a favor que Laura Matamoros guanyi 'GH VIP' . Serà una estratègia perquè el muntatge guanyi força o realment està enamorada? El temps ho dirà …