Quantcast

Un home mata a ganivetades la seva parella a Benidorm

Un home ha estat detingut aquest dimarts a Benidorm després de matar, presumptament, la seva parella a ganivetades al seu habitatge, segons ha informat la Policia Nacional.

Pel que sembla, segons apunten les informacions, la filla de la morta, menor d'edat, ha estat l'encarregada d'avisar els agents policials d'aquest assassinat , ja que va trobar el cos de la seva mare sense vida a l'habitatge del carrer Les Flors en la qual residien.

Els equips d'emergències desplaçats fins al lloc dels fets no pogut fer res més que certificar la mort de la dona, que presentava "tres ferides al pit i dos en el coll".

l'agressor, de nacionalitat espanyola, tenia dues denúncies prèvies en diferents jutjats de la Comunitat. la primera, segons apunta 'Cadena Ser', de l'any 2010 i la segona, de 2014, a la qual es va celebrar judici i es va decretar risc baix.

Si es confirma finalment aquest cas de violència masclista, el nombre de dones mortes a mans de la seva parella ascendiria a 14 , la tercera que es dóna a la Comunitat Valenciana.