Quantcast

Mor el lluitador Joao Carvalho dies després d'un combat

El lluitador portuguès Joao Carvalho ha mort aquest dimarts a l'Hospital Beaumont de Dublín, lloc en el qual estava ingressat des de dissabte passat després de sentir-se indisposat a l'acabar el seu combat davant Ward < / strong>, el qual va perdre per 'KO tècnic ".

el seu entrenador s'ha mostrat" ??trist "per la notícia esdevingut, assegurant que ara el que importa és analitzar els" fets i processos rellevants " ocorreguts durant el combat de dissabte que va provocar la mort de Carvalho.

Molts han aprofitat la tràgica defunció del lluitador per exigir que es posin mesures a aquesta disciplina d'arts marcials , la qual considera molt violenta i extrema, ja que es posa en perill la salut dels participants.

Des de l'empresa Total Extreme Fighting (TEF), organitzadora de l'esdeveniment en què va morir Carvalho, < strong> asseguren que col·laboraran en la investigació , al mateix temps que han publicat els seus sincer condol als companys de l'equip 'Nobrega' ia la seva pròpia família.