Quantcast

Una dona roba l'aliança d'una anciana al seu funeral

La immoralitat de l'ésser humà s'ha posat, un cop més, en evidència després que una jove nord-americana hagi decidit cometre un atroç robatori en ple funeral.

A les imatges, captades per la càmera de seguretat d'una funerària d'Odessa (Estats Units), la lladre s'acosta al taüt de la morta per fer-se amb el seu anell de noces. Sí, ningú s'adona de res perquè la noia en qüestió sembla fer un gest afectuós a Lois Hicks, la morta, encara que realment li agafa de la seva mà per cometre el robatori.

"va entrar preguntant pel servei i es va colar en la vetlla. Quan reaccionem, ja havia marxat amb el seu cotxe", explicava el gerent de la funerària. el personal de seguretat es va donar compte d'aquest robatori i va trucar a la policia per obrir una investigació i poder capturar a la jove.

Els néts d'Hicks no donen crèdit al que ha passat i exigeixen a la policia que sigui exigent degut a la magnitud del robatori. Quina cara té la lladre!