Quantcast

El zasca d'un periodista a Bertín Osborne per la seva implicació en els papers de Panamà

Bertín Osborne s'ha convertit en el protagonista del dia després que els papers de Panamà revelen que el presentador de Telecinco reobrís la societat Artistic Trading SA a l'octubre de 2015, és a dir, un mes després que 'a casa teva oa la meva' comencés a triomfar a TVE.

Després de donar explicacions a 'El Confidencial' ia 'Onda Cero', el cantant entrava en directe a 'Espejo Público' , programa d'Antena 3 on protagonitzava un dur enfrontament amb Antonio Arráez , molt aplaudit a les xarxes socials pel zasca que li feia a Bertín en ple argument.

l'analista polític assenyalava que Bertín plantejava com a normal tenir una societat a Panamà , una cosa que rebutjava el presentador de 'la meva casa és la teva'. "Bé, vostè ha dit que l'hi plantegen, que és el normal, fins i tot aquest matí li he escoltat amb Alsina que li fastiguejava haver de donar explicacions", apuntava Arráez. El cantant, molt enfadat, esclatava i deia que "haver de donar explicacions per alguna cosa que és legal, té nassos". "Si ho arribo a fer il·legal, em cremo a l'estil bonze a la Gran Via.

Davant aquesta argumentació, Arráez va decidir passar a l'atac , una cosa que va provocar que Bertín esclatés. < em> "Si és legal i vostè no té cap avantatge per aquesta societat a Panamà, per què no la crea al seu país, on tots els espanyols paguem impostos i la televisió pública on ha treballat ", preguntava l'analista. " Com demagògia està molt bé però li repeteixo per si no s'ha assabentat que jo fa 20 anys no vivia aquí. ¿Ho ha agafat ara? ", replicava Bertín, a la vora de l'atac de nervis.

En el vídeo es pot apreciar com la baralla entre tots dos continua durant els dos segons, alguna cosa que va provocar la intervenció d'Albert Castillón i que misteriosament es perdés la comunicació amb Bertín Osborne.