Quantcast

El Barça de bàsquet arriba a Krasnodar

L'equip de Xavi Pascual ha arribat a la ciutat russa de Krasnodar amb 24 hores d'antelació al primer dels partits de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga de bàsquet que li s'enfronta al Lokomotive rus una de les revelacions de la competició n.

La força física i intimidatori de l'equip rus, una de les millors defensa del TOP 1 6, el converteix en un conjunt rocós que serà difícil de batre al seu pavelló.

com a mínim, els blaugrana han aconseguit evitar passar per les pistes més calentes del continent, com les gregues o les turques, i així disputar dos partits en un ambient fred abans que l'eliminatòria torni al Palau blaugrana.

Amb el factor camp en contra, els barcelonistes estan obligats a guanyar, almenys una vegada, a Rússia. Pascual sap de la importància del primer enfrontament i ha preparat a consciència el partit. Renascut Samuels i amb un Ribas marcant les diferències el dubte es cent ra, una altra vegada, en l'estat fís ic del capità Juan Carlos Navarro qui, als seus 35 anys, les lesions musculars el persegueixen durant tota l' temporada.

Precisament el joc interior serà fonamental per resoldre l'encreuament amb els russos. La recuperació de Tomic, el joc obert de Doellman i la contundència de Dorsey han de prevaler davant la s torres dels russos si es volen tenir opcions de passar a la final four, on, presumiblement, arribaria un altre equip rus, el gran favorit CSKA de Moscou.

el gran problema del Barça és la regularitat. No troba el moment per mantenir l'equilibri en el joc i de guanyar de 20 punts, en un sol quart, pot passar a perdre de 10 punts.

Pascual no ha donat amb la tecla que orienti els blaves lgranas i, mentre Satoransky ofereix bones prestacions com a director de joc tot i ser més un escorta que un veritable base, un altre problema afegit, el porto-riqueny Arroyo no ha aconseguit trobar el nivell que el va portar ap netejar-se una dècada per la NBA. La seva veterania no li serveix ni per defensar bé ni tampoc per dirigir convenientment el joc de l'equip.

El Barça està a cinc victòries de aconseguir la seva tercera copa d'Europa , un repte, ara mateix, molt difícil per la inconsistència del conjunt.