Quantcast

Laia Marull interpreta un thriller en la Villarroel

L'actriu catalana Laia Marull ha assumit el repte del monòleg, un dels pocs que quedaven en la seva dilatada trajectòria professional, per interpretar La llista a la sala Villarroel de Barcelona.

a partir de demà i durant tres úniques setmanes Marull porta a l'escena aquest thriller amb les seves pinzellades i amb la manera de fer a què s'ha acostumat al gran públic. < / p>

Després del seu pas pel Teatre Lliure en va esgotar les localitats , la llista de la dramaturga canadenca Jennifer Tremblay arriba a la Villarroel en una temporada limitada i sense possibilitat de prorrogar.

l'argument ens acosta a una dona que ha ce llistes, aparentment banals, de les coses que ha de fer.

Laia Marull la interpreta dirigida per l'actriu Allegra Fulto n, que va protagonitzar la versió anglesa de l'espectacle en la seva estrena a Toronto fa sis anys.

Marull confessa que la llista és un repte majúscul tant per la complexitat de la peça, el text està estructurat formalment com un llistat, com per la història que relata.

el seu personatge és el d'una dona que està atrapada en el convencionalisme, que s'agafa a les llistes per sobrepassar el moment personal en què està immersió sa, la culpa que sent i la impossibilitat del dia a dia ..

per a l'actriu, l'espectacle té vestigis de thriller ja que s'inicia amb ella en l'escena sent acusada de la mort d'algú i veus que dins del seu cap l'omplen de remordiments.

la llista és una història commovedora que < strong> acaba per explicar el món en què vivim, tan individualista, i en el qual les coses importants no entren en el primer pla de la nostra activitat. La vida que ocupa a les persones es planeja a través de petites coses.

Aquest és un relat que porta a deb lligui la responsabilitat de les persones sobre les coses que no fem.

Laia Marull es posa a la pell de Ella, una dona que esquiva la vida i de decideix anar a viure al camp amb la finalitat de recuperar una vida familiar més afable. < / p>