Quantcast

Una periodista de TV3 crema la Constitució Espanyola en directe

L'escriptora i periodista Empar Moliner va cremar un exemplar de la Constitució Espanyola aquest dilluns durant la seva intervenció a 'El comentari d'Empar Moliner' , secció diari del magazín 'el matins' de la televisió catalana.

Durant l'emissió, la periodista de TV3 criticava amb el seu acte que el Tribunal Constitucional no posés mesures per garantir que les famílies més vulnerables accedissin al subministrament d'energia.

Va ??començar arrencant pàgines d'un volum de la Constitució mentre explicava que "els catalans pobres hauran de escalfar-se amb qualsevol llibre a manera d'estufa" . Tot seguit, calava foc a una de les fulles, la qual llançava a una galleda metàl·lic. Finalment, llança el que queda de llibre a la galleda, ja en flames.

Aquesta secció 'El comentari d'Empar Moliner' es caracteritza pels plantejaments que s'utilitza per analitzar temes de actualment, en un estil irònic, el que li ha provocat haver estat denunciada.