Quantcast

GHVIP: Si guanya Laura Matamoros, Toño Sanchís es duria 100.000 euros

¿ Laura Matamoros o Carlos Lozano ? Aquest dijous per fi coneixerem el nom del guanyador de la quarta edició de 'GH VIP' , que es durà un maletí amb 100.000 euros com a premi.

No obstant això , si és Laura Matamoros la qual resulta vencedora, no serà ella l'única beneficiada del seu pas per la casa de Guadalix de la Serra. I és que, el seu representant Toño Sanchís s'embutxacaria més de 100.000 euros , gràcies a aquesta unió laboral amb la filla de Kiko Matamoros, segons publica Veu Populi.

Aquests diners que es portaria l'ex representant de Belén Esteban, convertit ara en el seu principal enemic, és la mateixa quantitat que la que conté el maletí que se li dóna al guanyador del concurs com a premi. No obstant això, Laura Matamoros , s'hauria estat embutxacant per cada setmana que ha passat en el reality al voltant de 15.000 euros.

Si se suma els diners que ha anat guanyant cada setmana a la casa al del premi en cas que ho guanyés, la filla de Kiko Matamoros s'embutxacaria al voltant de 325.000 euros. d'altra banda, Sanchís també representa Rappel, que hauria guanyat al voltant de 210.000 euros gràcies al seu pas pel reality de Telecinco.

D'aquesta manera, tenint en compte que Sanchís s'emportaria el 20% d'aquests ingressos, si Laura Matamoros resulta guanyadora, el representant s'embutxacaria al voltant de 100.000 euros . I si finalment guanya Carlos Lozano, Toño Sanchís es portaria al voltant de 20.000 euros menys.