Quantcast

El zulo trobat a Ceuta pertanyia al Daesh

Fonts de la lluita antiterrorista han informat a Efe de les conclusions de l'anàlisi d'aquests documents, que acredita " cent per cent segur ", segons les fonts, que es tracta d'un dipòsit de l'autodenominat Estat islàmic.

Els investigadors s'inclinen a pensar que es tractaria d'una estructura antiga, probablement no operativa.

La troballa del zulo, que contenia quatre armes curtes, dos subfusells i diverses armes blanques, a més del citat pendrive i una petita bandera amb símbols de l'Dáesh, es va conèixer el passat 8 d'abril.

al principi els investigadors van apuntar a la delinqüència comuna com l'origen més probable d'aquestes armes, però la presència del banderí i la documentació recuperada del dispositiu USB han determinat finalment la seva vinculació amb el terrorisme jihadista.