Quantcast

Yola Berrocal i Steisy, concursants de 'Supervivientes'

La nova edició de 'Supervivientes' arrenca el proper dijous 21 d'abril, i poc a poc anem coneixent els noms confirmats. Yola Berrocal i Steisy són les dues últimes concursants a sumar-se a l'aventura.

Per Yola Berrocal , que va ser confirmada com a concursant a 'Sálvame', aquest no és el primer reality en què participa. El nou fitxatge de 'Supervivientes' ja va participar en 'GH: El Retrobament' , i en 'Hotel Glam'.

A més, Berrocal ha guanyat els dos realitys en els quals ha participat, de manera que segur que viatjarà fins a Hondures a per totes. Això sí, a 'Sálvame' ha assegurat que hi ha una cosa que el preocupa molt sobre la seva aventura a l'illa. "Em preocupa el salt de l'helicòpter per la pròtesi" , ha confessat.

Per la seva banda, Patricia Steisy és l'altre nom que Telecinco ja ha tancat per 'Supervivientes 2016' i, segons publica Vertele, la cadena ho confirmarà properament en algun dels seus programes . L'ex tronista no és l'única concursant de 'MYHYV' que participa en el reality, ja que per ell han passat altres com Alberto Santana, Tony Spina, Lola, o Noel.

D'aquesta manera, Yola Berrocal i Steisy s'unirien a altres noms ja confirmats com el de Mila Ximénez, Víctor Sandoval, Yurena, El Dioni, Antonio Teulada o Suso.