Quantcast

Guti, fitxatge estrella de 'Supervivientes 2016'?

Els nous noms que sonen per a la propera edició de ' Supervivents 2016 ' no deixen de sorprendre'ns. El reality s'estrena dijous que ve 21 d'abril i encara estan temptant a uns quants famosos que podrien donar molt que parlar. Un d'ells, segons publica La Vanguardia , seria el mateix Guti , exjugador del Reial Madrid i Kike Velasco , també antic membre de l'equip blanc.

José María Gutiérrez podria ser un gran ganxo per veure el programa i no seria la primera vegada que apareix en un programa de televisió. Ho va fer a 'Splash, famosos a l'aigua' i és col·laborador d' 'El xiringuito de jugones'.

Molt conegut per la seva fama festera, la vida d ' Guti passa per un bon moment personal amb la seva parella Romina Belluscio i el fill de tots dos, Enzo. No obstant això, a l'illa seria el fitxatge estrella. Encara que tots els contractes estan ja signats, queda temps per conèixer si finalment, l'exfutbolista saltarà d'aquest helicòpter famós a Hondures.