Quantcast

Champions League: El Madrid davant la seva història per remuntar el 2-0 de Wolfsburg

El Reial Madrid apel·larà a la seva millor versió, aliat amb el seu públic, per remuntar el complicat 2-0 que es va portar del Volkswagen Arena i tombar au n Wolfsburg que ha passat de 'Ventafocs' a seriós candidat a donar la campanada en els quarts de la Lliga de Campions , per al que intentarà allargar la mala sort amb les remuntades del conjunt blanc.

el passat dimecres, el conjunt madridista va tornar a els seus dubtes d'abans i, un cop més, un equip alemany no ho va desaprofitar. Els 'llops', un dels desitjats del bombo de quarts de final, no van desaprofitar la seva oportunitat i van treure mig bitllet per a unes històriques semifinals, aunqu i abans han d'evitar que els de Zinédine Zidane despleguin tot el seu poder ofensiu .

Tothom s'encomana a la història parell pelar a les remuntades històriques. Però clar, hi ha dubtes. Ja fa 14 anys que el deu vegades campió d'Europa no remunta al seu estadi una eliminatòria europea. Llavors, va aixecar un 2-1 al Bayern per classificar-se per les semifinals, però des aquella nit, els altres cinc intents -Roma, Lió, Bayern, Dortmund i Juventus- han estat negatius i el Wolfsburg vol allargar aquest mala sort, sabedor que a l'abril tot costa més i que un gol complicaria encara més les coses.

per això, el primer missatge després de la discreta imatge a Alemanya va ser la de demanar al públic que creï un ambient similar al de les millors nits per intimidar un oponent que intentarà no 'espantar' i aguantar la més que presumible primera envestida que rebrà dels locals, que sortiran a marcar el més aviat possible.

En aquest sentit, els números ofensius d'aquesta temporada afavoreixen al Reial Madrid i li fan tenir esperances. Amb Zidane, mitjana més de quatre gols per partit al Bernabéu a la Lliga BBVA i dissabte passat a l'Eibar li guanyava 3-0 als 20 minuts, però també ha mostrat certa debilitat enrere, perillosa davant 1 Wolfsburg que va deixar clar que amb Schürrle, Bruno Henrique i, sobretot, Draxler, és capaç de fer molt de mal a la contra.

" Per jugar aquest partit cal tenir molt de cap, no el guanyarem en 10-15 minuts ", ha advertit caut 'Zizou' a la prèvia, deixant un missatge clar que en l'intent de remuntada la principal missió és la de evitar que la precipitació per marcar permeti als de Dieter Hecking tenir opcions.

la millor notícia per al tècnic francès és la recuperació de Karim Benzema per a aquest partit . El '9' es va lesionar en l'anada i ha estat cuidat amb cura perquè estigui llest per aportar els seus gols en una cita important al costat d'un Cristiano Ronaldo desitjós de millorar la seva imatge del Wolkswagen Arena i d'un Gareth Bale, que va ser el que més problemes va crear a la saga del conjunt germànic i que va ser reservat davant l'Eibar.

la resta de l'onze titular no ha de variar en excés respecte al del primer episodi de l'eliminatòria, malgrat que Zidane també recupera Raphaël Varane, ja que sembla que jugarà la dupla formada per Sergio Ramos i Pepe, acompanyats per Marcelo, que també va descansar el dissabte, i, tret de sorpresa, Dani Carvajal, substitut d'un Danilo que va pagar l'enuig de l'afició per el 2-0 de l'anada i que ja quan va tenir minuts davant els de José Luis Mendilibar va ser xiulat pel Bernabéu.

el centre del camp no es mourà. Toni Kroos i Luka Modric tampoc van jugar davant l'Eibar per deixar el seu lloc a Isco i James Rodríguez, però, tot i la 'urgència' d'atacar, no és probable que el malagueny o el colombià puguin arrabassar-li el lloc a un Casemiro responsable de donar l'equilibri.

per la seva banda, el Wolfsburg no variarà en excés el seu esquema respecte al partit de Volkswagen Arena i apel·larà al seu poder físic, a la seva velocitat dalt ia la seva il·lusió per fer història com a claus per frenar el Reial Madrid.

Hecking, com ja li succeís de cara a l'anada, va donar també descans a la Bundesliga, on s'ha complicat les seves opcions europees després d'empatar a un gol amb el Mainz. El porter Benaglio i Draxler no van jugar i altres titulars com Ricardo Rodríguez i Vierinha van jugar només part de la segona meitat.

El tècnic alemany ha de decidir si repeteix precisament amb el portuguès per la dreta o posa al lateral a un jugador més defensiu com Träsch, mentre que a dalt, la basa passa per Schürrle de nou amb '9' fals o apostar per un davanter més de referència (Kruse o Dost) per intentar retenir la pilota. < / p>