Quantcast

Bertín Osborne apareix en els Papers de Panamà amb una societat que va reactivar després el seu programa a TVE

Bertín Osborne va demanar al despatx Mossack-Fonseca que reobrís la societat Artistic Trading SA a l'octubre de 2015, quan començava la seva reeixida marxa en 'A casa teva oa la meva', a TVE. De acord amb la informació que es pot extreure dels 'Papers de Panamà', i que aquest matí revelen El Confidencial i la Sexta, va comunicar llavors a un despatx d'advocats de Luxemburg que ja havia pagat les taxes per reactivar aquesta societat.

El cantant ha donat explicacions al Confidencial, i també aquest matí a Onda Cero. Segons explica es tracta d'una societat que ha estat inactiva durant 15 anys i que es va reactivar per afrontar els pagaments que li devia a la Hisenda pública espanyola, que pagueu pel que hauria hagut de demanar un préstec a una entitat estrangera.

"Artistic està donada d'alta a l'Agència Tributària des de fa molt de temps amb el seu NIF corresponent. tot està en regla i tot s'ha fet correctament ".

Bertín Osborne a l'última figura pública a sortir en els 'Papers de Panamà', 11,5 milions de documents d'un despatx d advocats panameny investigats pel Consorci Internacional de Periodistes d' investigació (ICJI) que a Espanya estan desvetllant El Confidencial i La Sexta. En ells apareixen figures de rellevància internacional, com a persones molt properes al president rus, Vladímir Putin, o l'ex batle de Buenos Aires, Mauricio Macri. A Espanya han aparegut vinculats als Papers de Panamà noms com els Imanol Arias, Mario Vargas Llosa, els Carceller Coll o el ministre José Manuel Soria.