Quantcast

Les famoses amb els llavis més sexis

-

1
És difícil dir com han de ser uns llavis perfectes. Les modes canvien, i no a totes les dones els a

És difícil dir com han de ser uns llavis perfectes. Les modes canvien, i no a totes les dones els afavoreix el mateix. Cal, però, llavis, boques, que resulten inoblidables i conciten un gran acord entre els fans. Avui dia estan de moda els llavis grans i gruixuts; tant és així que algunes famoses s'han llançat al botox sense mesura i amb resultats nefastos …. ¡Hi ha d'haver proporció ! És a dir, la mida de la boca té qu i estar en línia amb el de la resta dels trets facials, una boca massa gran, si els ulls i el nas són petits no resultarà afavoridora. En línies generals, es considera que en les boques més belles el llavi superior ha de sobresortir una mica per davant de l'inferior, i ser lleugerament més fi. Però per a gustos els colors; i entre les famoses conegudes pels seus llavis sexis, n'hi ha per a tots els gustos. Kylie Jenner: La petita de les Kardashian és coneguda per les seves grans i carnosos llavis. Van ser objecte de rius de tinta perquè van aparèixer, a més, com del no-res … la que sempre havia estat l'aneguet lleig de la família Kardashian concentrava totes les mirades en gran part gràcies als seus llavis. Després de mesos negant que s'hagués fet res (deia que era només maquillatge i que posava morrets a les fotos), va confessar en una entrevista al New York Times que s'injecta un gel anomenat Juvederm compost a partir de àcid hialurònic.

Atrás