Quantcast

Concursants de 'MYHYV' que han protagonitzat agressions

-

1
Noel i Santana, agredits en una discoteca Noel Bayarri i Alberto Santana, dos dels ex tronistas

Noel i Santana, agredits en una discoteca Noel Bayarri i Alberto Santana, dos dels ex tronistas més coneguts de 'MYHYV', van ser víctimes d'una brutal agressió a la sortida d'una discoteca. Va passar el 3 de maig de 2014, quan tots dos van donar un bolo junts. Tot va començar a la zona VIP de la discoteca, quan uns individus als quals van identificar com ultres de futbol, ??es van acostar a insultar-. Pel que sembla, a Santana li van cridar «reciclat» ja Noel «cabronet». Ells van fer cas omís dels insults, i la cosa no tindria per què haver anat a més. No obstant això, a la sortida del local aquests individus els estaven esperant. A l'canari li van donar dos forts cops de peu al cap, mentre que Santana va rebre cops de peu per tot el cos. Tots dos van ser traslladats a l'hospital, encara que per fortuna no van patir lesions greus.

Atrás