Quantcast

Alt Urgell, 11 d'abril 2016: NOU PARC INFANTIL 'EL PATUFET' A ORGANYÀ

Organyà disposa des d'aquest dissabte d'un nou parc infantil a la plaça de les Homilies. L'equipament ha tingut un cost de 30.000' dels quals 20.000' han estat subvencionats per la Diputació de Lleida.

Des del consistori creuen que equipaments com aquest poden ajudar a la instal·lació de famílies a la vila.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat present en la inaguració d'aquest nou parc infantil, del que n'ha destacat la seva especifitat. Recordem que els elements del parc han estat il·lustrats per Pilarín Bayés.

El parc infantil 'El Patufet' compta, a més, amb codis QR perquè els nens puguin descarregar una aplicació amb el conte i els dibuixos de Pilarín Bayés i seguir jugant i aprenent un cop han tornat cap a casa.

Parlen al vídeo: CELESTINO VILÀ, Alcalde d'Organyà – JOAN REÑÉ, President Diputació de Lleida