Quantcast

Alt Urgell, 11 d'abril 2016: ELS ASSESSORAMENTS ECONÒMICS A CONCURS PÚBLIC

La moció conjunta d'ERC i Compromís per evitar que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell faci noves contractacions a EFIAL ha obligat a l'equip de govern a reaccionar abans del ple d'aquest dilluns al vespre.

L'equip de govern, recordem en minoria al consistori, ha anunciat que a partir d'ara les contractacions sobre assessoraments econòmics i financers es realitzaran totes a través de concurs públic encara que la llei no ho obligui per evitar noves acusacions.

L'anunci de l'equip de govern ha estat benvingut per ERC mentre que Compromís continua posant en dubte les contractacions que s'han fet fins ara amb EFIAL.

Recordem que Compromís ja va denunciar al setembre de 2014 el pagament a EFIAL per part del consistori urgellenc d'uns 500.000' en 68 factures diferents. L'equip de govern ha defensat, aquest dilluns, la contractació d'aquests serveis i que 's'han fet de forma correcta i legal'.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell – FRANCESC VIAPLANA, Regidor ERC – ÒSCAR ORDEIG, Regidor Compromís