Quantcast

La Cerdanya, 11 d'abril 2016: COMENÇA LA REMODELACIÓ DE L'ANTIC HOSPITAL

Després de traslladar la major part de l’activitat hospitalària a l’hospital de Cerdanya, l’ajuntament de Puigcerdà va redactar un projecte per reestructurar l’edifici de l’antic hospital, situat a la plaça Santa Maria, amb el qual el consistori vol millorar els diferents serveis municipals i l’assistència que reben els veïns. Aquests dies ha començat la primera fase d’obres, que es concentra a la planta baixa, on hi ha l’Àrea Bàsica de Salut. En aquest espai es crearan tres noves consultes externes i també s’hi ubicarà la nova seu de la policia local, que disposarà d’accés directe des del carrer Querol.

El projecte de remodelació s’anirà executant per fases al llarg dels propers anys. A banda del CAP i la policia local a la planta baixa, hi haurà una unitat de rehabilitació, consultes privades i un quiròfan a la primera planta, convalescència i llarga estada s’ubicarà a la segona i la tercera planta es destinarà als serveis administratius de la Fundació Hospital de Puigcerdà i també a una nova llar residència per a discapacitats físics que gestionarà la fundació Adis.

L’espai que actualment ocupa la policia als baixos de l’ajuntament es convertirà en la nova oficina d’atenció ciutadana. La nova seu de la policia local compta amb un pressupost d’uns 90.000 euros, 70.000 dels quals els aportarà la diputació de Girona. El cost de les tres noves consultes externes s’apropa als 25.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ