Quantcast

Carla Barber, l'ex de Morata, nova concursant de 'Supervivientes'

El proper 21 d'abril, 'Supervivientes' estrena nova edició. Una vegada que Carlos Lozano i Laura Matamoros es converteixin en vencedor i vençut de 'GH VIP', els famosos es desplaçaran fins a Hondures per demostrar la seva faceta més extrema i que els permeti lluitar en condicions de fam i temperatures extremes.

< p> Malgrat que tot just queden deu dies per a l'estrena del programa, 'Supervivientes' té encara places lliures per al seu reality. Una d'aquestes vacants l'hauria ocupat Carla García Barber, model canària que va lluitar l'any passat per ser Miss Univers i que es va convertir en objectiu dels mitjans de comunicació després de la seva r elació sentimental amb el futbolista Álvaro Morata.

Telecinco no ha confirmat la notícia però ha estat 'Arucitys', programa que presenta Alfons Arús a la cadena catalana 8tv, la qual ha avançat la participació de Barber, qui ja hauria signat el seu contracte per a la nova edició.

de confirmar-se la notícia, la model canària seria la vuitena concursant tancada després de Mila Ximénez, Víctor Sandoval , Yurena, El Dioni, Suso i Antonio Teulada, a més dels guanyadors de 'Passaport a l'illa'. D'aquesta llista, això sí, es cauen Ylenia i Luis Rollán , la primera per decisió pròpia i el segon per malaltia.