Quantcast

Tamara, la ganxo de 'MYHYV', dóna a llum al seu bebè

Els tronistes i pretendents de 'Dones i Homes i Viceversa' poden posar-se a tremolar. Tamara , una de les ganxos més temibles del programa de Telecinco, tornarà en breu a la grada per donar guerra.

Tal com confirma el web de Telecinco, Tamara ha donat a llum fa tot just uns dies al seu fill Joel , al qual ha portat ja al lloc on la seva mare va cada dia per posar contra les cordes als joves que busquen l'amor , el desamor o una mica de protagonisme per guanyar-se la vida amb els profitosos bitlles.

Poc se sap de moment del naixement de Joel. Sí que es coneix que tot ha anat estupendament i que el petit ha nascut en un part natural, pesant més de tres quilos i acompanyat per Alberto, el pare de la criatura i al qual hem conegut fa poc temps gràcies a les xarxes socials.

Una bona notícia de la qual s'ha alegrat gran part de la família de 'MYHYV'. Enhorabona a la parella!