Quantcast

La filla de Paul Walker rebrà 9 milions d'euros d'indemnització per la mort del seu pare

Fa unes setmanes, diversos portals digitals nord-americans confirmaven, un cop aixecat el secret de sumari, que la mort de Paul Walker en un accident de trànsit es devia al mal estat dels pneumàtics del Porsche a el qual viatjava al costat de Roger Rodes, el conductor del vehicle, aquell fatídic 30 de novembre de 2013.
'People', un conegut mitjà de famoseig als Estats Units, s'ha fet ressò d'una última hora que confirma que Porsche no va tenir res a veure en l'accident i que va ser un error humà el que va provocar la mort de l'actor.

Pel que sembla, Jeff Milan, advocat de Meadow Walker, ha aconseguit que la jove sigui indemnitzada amb una quantitat pròxima als 9 milions d'euros per part de la família de Roger Rodes , el qual va poder tenir una gran part de responsabilitat a la mort del actor.

Això sí, aquesta quantitat no sembla ser suficient per a la filla del malaguanyat actor. "La dita quantitat només cobreix una part dels diners que Walker hauria obtingut si la seva vida no hagués estat interrompuda tràgicament " , aclareix l'advocat a 'People'.

La menor de 17 anys encara té oberta la demanda que la filla de Paul Walker va interposar a Porsche . El jutge, de moment, no s'ha pronunciat davant d'aquesta demanda encara que els últims informes fan pensar que no fallarà, com sí que ha passat ara, a favor de Meadow, la filla del conegut intèrpret de 'Fast and Furious'.