Quantcast

La pulla de Lara Álvarez a Fernando Alonso: «Busco a una persona que me haga feliz»

La ruptura de Lara Álvarez i Fernando Alonso es va produir el passat mes de març de forma completament inesperat. Mentre el pilot de Fórmula 1 es recupera del seu greu accident en el primer GP de la temporada a Austràlia amb la seva nova noia al seu costat, la presentadora última la promoció de 'Supervivientes' en què ha deixat les coses clares sobre la seva història de desamor amb l'asturià.

En l'entrevista amb la revista 'què em dius', Lara ha llançat diverses 'pullitas' al seu ex, assegurant que està buscant "una persona que sumi , que li faci feliç, que connecti, que se senti orgullosa d'ella , que ella se senti orgullosa d'ell, que es motivi, que il·lusioni, que tots dos pensin en el dia a dia d'una manera positiva ".

encara que no fa referència explícita a Alonso , les seves respostes semblen deixar clar que l'asturià no complia amb aquestes premisses, més encara després que es rumoregés que el pilot li demanés a Lara Álvarez que rebutgés presentar l'edició del reality de supervivència perquè l'acompanyés al Mundial de Fórmula 1.

el repte de ' Supervivientes ', segons apunta l'asturiana, la qual va a afrontar "més relaxada" ja que es troba en un "moment meravellós" i amb "moltes ganes".