Quantcast

Un incendi en un autobús de l'EMT obliga a desallotjar als seus passatgers

Un autobús de l'EMT de Madrid ha hagut de ser desallotjat com a conseqüència del incendi del motor del vehicle, el qual desprenia una gran quantitat de fum i que va obligar a la intervenció de diversos dotacions de Bombers de la capital.

l'autobús, corresponent a la línia 56 de l'EMT , que cobreix el servei entre Diego de León i el Pont de Vallecas , va parar bruscament al carrer Maldonado, en ple barri de Salamanca, després que el conductor s'adonés que el motor començava a treure fum i començava a incendiar minuts més tard d'aquest moment.

Els < strong> 15 passatgers que anaven a bord d'aquest autobús van abandonar l'autobús sense major problema i afortunadament, tal com informa l'equip d'Emergències Madrid, no hi ha hagut ferit ni intoxicats pel fum .

la Policia Municipal, això sí, s'ha vist obligada a tallar el carrer Maldonado i el seu accés a Francisco Silvela, just la zona en la qual havia quedat estacionat l'autobús incendiat .

Imatge de @ BomberosMad apagant el foc originat en el motor de l'autobús de @EMTmadrid pic.twitter.com/sZM4qDrHhc

& mdash; Emergències Madrid (@EmergenciasMad) 11 abril 2016