Quantcast

Fornarina ofereix importants descomptes en firmes italianes a la seva botiga de Madrid

Fornarina posa a disposició dels seus clients la venda de les seves mostraris de la present col·lecció i anteriors a molt bon preu. Des del 4 d'abril fins el proper 29 d'abril , la seva botiga física, situada a la Carrer Fernando VI, nº17- 1ºizquierda (Metro: Alonso Martínez) liquida gran part de el seu estoc amb importants descomptes de firmes italianes de prestigi com Kaos, Twenty Easy, FlyGirl, No Name, DMR i la pròpia DMR .

Pantalons texans, jaquetes, faldilles, bosses, calçat … Un gran nombre de peces i complements tenen importants descomptes en el showroom preparat per Fornarina en un horari comercial de 10:00 hores a 20:00 hores de dilluns a divendres. Els caps de setmana i festius la botiga roman tancada per descans.

L'èxit de liquidació de mostraris de Fornarina en anys anteriors va ser tot un èxit com a conseqüència d'uns productes amb una gran qualitat-preu que no superen els 20 euros. En alguns blogs de moda i bellesa, donen bona prova d'això .