Quantcast

L'UdA ofereix un seminari per entendre la comunicació no verbal

Els objectius del programa són proporcionar a l’assistent consciència del seu propi llenguatge corporal i dels efectes que té en el seu entorn més immediat; reforçar els aspectes positius del llenguatge no verbal i obtenir una comunicació eficaç; reconèixer les emocions i els sentiments a través del llenguatge no verbal; i conèixer i interpretar el llenguatge no verbal dels nostres interlocutors, tant en les relacions personals com en les professionals.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació. Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.