Quantcast

Sandra Barneda, criticada per dir "mariconades, les mínimes"

Sandra Barneda ha ficat la pota fins al fons. Almenys, així ho creuen les xarxes socials. La presentadora de ' GH VIP: El Debat ' va ser una de les protagonistes de la nit en deixar anar un comentari mentre intentava moderar als seus convidats. Bastant més alterada del que és habitual, la situació es va anar 'de mare' quan els col·laboradors que donen suport a Carlos Lozano es van posar a ballar la conga per animar el concursant.

"Estem de festa, però davant de tot això és un programa. Mariconades, les mínimes" , va deixar anar Barneda després que el plató es convertís en una cosa semblant a un local nocturn. Tot va quedar aquí fins que ella mateixa va mirar que per les xarxes socials l'estaven criticant bastant pel que acabava de dir.

Després del seu enuig inicial, la periodista va deixar clar que havia estat una expressió sense ànim d'ofendre a ningú, i menys al col·lectiu homosexual, ja que ella ha afirmat diverses vegades que és lesbiana. Això sí, als espectadors no els va fer molta gràcia.

Sandra Barneda, aquesta presentadora que ha lluitat per no posar etiquetes parlant de mariconades # dbt14ghvip

& mdash; Felipe Iglesias (@ FelipeIglesias1) 10 abril 2016

ha dit @SandraBarneda mariconades les mínimes, o ho he somiat?
Heu perdut el cap juntament amb la dignitat? #resistencia
# DBT14GHVIP

& mdash; rosa a. (@rous_s_) 10 abril 2016