Quantcast

Li declara el seu amor en públic i ella li trenca el cor

Aquest jove va organitzar una sorpresa de pel·lícula per declarar-li el seu amor a la noia que li agradava . No obstant això, les coses no li van sortir del tot com ell esperava i el ridícul que va fer ha acabat convertint-se en viral.

Les imatges van ser gravades en la Universitat de Mèxic, on el noi va demanar fins i tot ajuda a un grup de persones perquè l'ajudessin amb la seva declaració d'amor. Tots dos estaven ubicats al centre de l'espai en què es va gravar el vídeo, i hi havia gent a les grades i un presentador que anava 'narrant' que ha passat.

Ell li va confessar que estava enamorat d'ella des del primer moment en què la va veure, i mentre van aparèixer unes quantes persones amb uns cartells en els quals es podia llegir la següent pregunta: " Vols ser la meva xicota? "

Al principi la noia es va posar nerviosa i no era capaç d'articular paraula. Finalment, per a decepció de l'enamorat, només es va limitar a dir: "T'estimo només com a amic".