Quantcast

Va ser al cementiri amb amics, va caure en una tomba i va morir

Un terrible succés va sacsejar aquest diumenge als habitants de la ciutat de Tucumán (Argentina). Un jove de 20 anys va anar al costat dels seus amics al cementiri de l'Oest de la ciutat de Tucumán i, per motius que es desconeixen, va decidir obrir un vell mausoleu de gran profunditat.

Segons relata el portal Periodisme Mòbil, el jove, identificat com Joel Llacs, va trepitjar una reixeta rovellada i va caure al buit a quatre metres d'altura. Quan els bombers van arribar per rescatar-lo, només van poder certificar la seva mort. El jove va morir pels cops soferts durant la caiguda. Pel que sembla, estava en estat ebri quan va accedir a cementiri.

El succés ha commocionat els veïns de Santa Creu, d'on el jove, estudiant de Dret, era oriünd.

va sortir del recital de Dividits, se'n va anar al cementiri de l'Oest amb amics, va obrir un mausoleu, va caure al buit i va morir pic.twitter.com/Z4ZVmaOD0w

& mdash; José Iñesta (@JoseInesta) 10 abril 2016